Rektorn har ordet

Hej

Mitt namn är Ziad Hasbini och jag är rektor för Al-Salamahskolan. Jag är väldigt stolt över för vår fina skola. Skolan har ett viktigt och fantastiskt uppdrag, att tillsammans med er elever och föräldrar forma utveckling på skolan. Skolans pedagoger är mycket välutbildade för sina uppgifter och står väl förberedda för att utveckla elevernas kunskaper, färdigheter och värderingar. För lärare och för mig som rektor är det viktigt att ha en nära kontakt med elever och föräldrar, där öppenhet och delaktighet ger bra förutsättningar för att eleverna ska lyckas i skolan. Min yttersta vikt är att vara närvarande och leda till lärande där hög kvalité ska genomsyra skolans alla delar samt försäkra eleverna en utbildning som möter samhällets krav såväl som deras egna krav och förväntningar. Vi utgår i vår undervisning från elevernas individuella behov, förutsättningar och erfarenheter genom att integrera ämnen i undervisningen för att erhålla en helhet och sammanhang för eleverna. Därför försöker vi att förena nytta med nöje under elevernas utbildningstid, det ska vara kul att lära sig. Varmt välkommen till vår lilla skola med ett stort hjärta.

Ziad Hasbini

rektor@alsalamahskolan.com

Bild rektor al salamah skolan

"För lärare och för mig som rektor är det viktigt att ha en nära kontakt med elever och föräldrar, där öppenhet och delaktighet ger bra förutsättningar för att eleverna ska lyckas i skolan"